κρουτόν για κρεμμυδοσουπα


Μια ή και δυο  μπαγκέτες  μπαγιάτικες καθαρισμένες ο φλοιός τους και κομμένες σε κομματάκια σε πάχος δυο  πόντους. τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο σκόρδο λιωμένο και ρίγανη τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ. και τα απλώνουμε σε ένα ταψί.  και στον φούρνο σε χαμηλή φωτιά περίπου 120 βαθμούς  Κελσίους και σταδιακά  τα ανακατεύουμε ώσπου να γίνουν φρυγανάτα. Αυτά είναι κατάλληλα για κρεμμυδόσουπα, ή και σαν ορεκτικό με επάλειψη κάποιας σαλάτας, όπως τυροσαλάτα, πικάντικη σαλάτα τυριών και άλλες.  Και καλή όρεξη   
  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons