Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

                     ΥΛΙΚΑ• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ

                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons