ΥΛΙΚΑ• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.
εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.
αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.
εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου