ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ


ΥΛΙΚΑ

για 2 άτομα
3/4 κιλό παϊδάκια αρνίσια
Για τη μαρινάτα
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
πιπέρι  αλάτι θυμάρι
Για τη σάλτσα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
αλάτι
πιπέρι λευκό
1 κουτ. του γλυκού δυόσμος ξερός

ΟΔΗΓΙΕΣ 

Ετοιμάζετε τη μαρινάτα αναμιγνύοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Πλένετε τα παϊδάκια, και τα αραδιάζετε σε ένα ταψάκι. Τα περιχύνετε με τη μαρινάτα, ανακατεύετε ώστε να πάει παντού, και Βάζετε το ταψάκι σκεπασμένο με πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο, για 2 ώρες τουλάχιστον ή από βραδύς  είναι ακόμη καλύτερα . Στραγγίζετε τα παϊδάκια από τη μαρινάτα την οποία κρατάτε, και τα ψήνετε σε γκρίλ , μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τέλος, τα περιχύνετε με τη μαρινάτα και αφήνετε να βράσουν μαζί για,  μέχρι να μείνουν με λίγη σάλτσα. Σερβίρετε τα παϊδάκια συνοδεύοντας τα με σάλτσα γιαουρτιού, που θα έχετε φτιάξει, αναμιγνύοντας όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ. και καλή όρεξη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons