κρουτόν

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μπαγκέτες
3 κ,σ ελαιόλαδο
2 κ,σ ρίγανη ξερή
Μια κούπα τυρί τριμμένο
1 κ,σ κοφτή σκόρδο σκόνη ή 3 δόντια φρέσκο λιωμένο

ΟΔΗΓΙΕΣ

Παίρνουμε μπαγκέτες να είναι λίγο μπαγιάτικες καθαρίζουμε τον εξωτερικό φλοιό της (κόρες) του ψωμιού και τα κόβουμε κομμάτια κύβου περίπου δυο εκατοστά

Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα πασπαλίζουμε ελαφρός με ελαιόλαδο ρίχνουμε λιωμένο σκόρδο ρίγανη και τυρί τριμμένο .τα ανακατεύουμε καλά να πάνε παντού τα υλικά και τα βάζουμε στον φούρνο στους 120 βαθμούς και τα σιγοψήνουμε κα μια ώρα περίπου ώσπου να γίνουν φρυγανια. τα ανακατεύουμε ανά διαστήματα Διατηρούνται στο ψυγείο για διάστημα και πολύ μεγαλύτερο στον καταψύκτη
























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons